Vacature

Vacature

Ben jij degene die wij zoeken?

 

  • Eerste Autotechnicus
  • Autotechnicus

  • BBL leerling

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen de autobranche, weet jij van aanpakken en kan jij zowel alleen als in een team werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime Eerste Monteur met APK-bevoegdheid en affiniteit voor auto-elektronica. Je hebt ervaring als automonteur, bent verantwoordelijk, leergierig en kunt goed prioriteiten stellen. Pas jij helemaal in dit plaatje? Dan hebben wij voor jou een goed gevulde gereedschapskist klaar staan!

 

Wat wij van je vragen:

- Minimaal een afgeronde MBO-opleiding 1e automonteur/autotechnicus of aantoonbare werk ervaring in de autobranche.

- Certificaat APK-keurmeester.

- Een verantwoordelijkheidsgevoel en kan goed prioriteiten stellen.

- Affiniteit met auto-elektronica.

 

Wie zijn wij?

Autocenter Snoodijk is een merkonafhankelijk autobedrijf sinds 1996. Dit betekent dat wij alle merken en types auto's repareren, verkopen en inkopen. Om goede kwaliteit en service te waarborgen, zijn wij aangesloten bij BOVAG en Bosch Car Service. Wij vinden het belangrijk om met de nieuwste trends en ontwikkelingen mee te gaan om (potentiële) klanten zo goed mogelijk te helpen. Hiervoor volgen de medewerkers geregeld trainingen en hebben wij een moderne werkplaats. Meer weten over wie wij zijn? Lees meer over ons bedrijf.

 

Spreekt deze vacature jou aan of heb je nog vragen? Neem contact met ons op.

bel 0115562045 of mail naar onno@snoodijkauto.nl

 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen