Flexmo

Flexmo bedrijfswageninrichting

Autocenter Snoodijk is erkend leverancier van Flexmo bedrijfswageninrichting. Flexmo is een kwaliteitsmerk voor inbouwsystemen voor bedrijfswagens.

Flexmo staat garant voor een opgeruimde, veilige werkplek. Autocenter Snoodijk bouwt de Flexmo-onderdelen perfect in in uw bedrijfsauto. Flexmo biedt degelijk maatwerk voor iedere toepassing in kleine, middelgrote en grote bedrijfsauto’s. De inrichting is sterk, van licht materiaal en vrij te combineren. Zo is er altijd een passende oplossing voor handen. De mogelijkheden zijn eindeloos: lades, koffers, bergbakken in verschillende diepten, breedten en hoogten.

Breed assortiment

Flexmo biedt een breed assortiment. Er zijn bovendien vele accessoires beschikbaar om tot in detail aan de wensen van de klant te voldoen. Denk bijvoorbeeld aan gereedschapshaken die op gereedschapsborden passen, maar ook op de zijpanelen van de inrichting. Autocenter Snoodijk is gekwalificeerd door Flexmo. De medewerkers volgden een specifieke opleiding om de Flexmo-onderdelen in te bouwen. Meer weten over de toepassingen en mogelijkheden van Flexmo? Informeer u online met deze productfilm of neem contact op.  

Website:

www.bedrijfswageninrichting.nl

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen